Юні туристи з Любомльщини взяли участь у краєзнавчому крос-поході (фото)

01.12.2016 / Новини

26-27 листопада 2016 року обласний Центр туризму, спорту та екскурсій організував дводенні змагання для вихованців туристсько-спортивних гуртків серед своїх філій.

Захід відбувся в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Холопичі Локачинського району.

Про це інформують у Центрі туризму, спорту та екскурсій Волинської облдержадміністрації.

За першість серед філій змагались 22 команди з Камінь-Каширського, Любомльського, Локачинського, Горохівського, Турійського, Володимир-Волинського, Маневицького районів.

Туристсько-краєзнавчий крос-похід передбачав долання маршруту орієнтуючись по карті з певним набором туристських перешкод та краєзнавчих завдань на етапах. Серед молодшої вікової групи І місце посіла команда Любомльського району (керівник Оліщук Ю.М.), ІІ місце – команда Камінь-Каширського району (керівник Карпік С.М.), ІІІ місце – команда Любомльського району (керівник Оліщук Ю.М.).

Також в програмі заходу були змагання зі спортивного орієнтування, де спортсмени долали спринтерську дистанцію за вибором. Кращі результати в особистому заліку у старшій віковій групі показали і любомльчани – Марія Ярмолюк та Юлія Древко.

Переможці та призери в кожному виді були нагороджені дипломами обласного Центру туризму, спорту та екскурсій та кубками, а також отримали подарунки від голови Холопичівської сільської ради Василя Гутого.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*