Юні туристи з Любомльщини відзначилися на обласних змаганнях (ФОТО)

27.06.2018 / Новини

20-22 червня 2018 року на турбазі “Юний турист” обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, що в с.Лище Луцького району відбулися два заходи: 63-й обласний туристсько-краєзнавчий зліт серед учнівської молоді Волині та 8-й обласний туристський зліт серед учнів сільських закладів освіти пам`яті Ігоря Коротуна.

Про це повідомили у прес-службі Волинського центру туризму.

У змаганнях взяли участь понад 250 юних туристів – 35 команд – переможці районних та міських змагань з різних районів та міст області, об’єднаних територіальних громад.

Відразу після урочистостей розпочались змагання зі спортивного орієнтування.

Другий день був найскладнішим – команди виборювали першість на дистанціях з пішохідного туризму “Смуга перешкод”, які організатори проклали в гараздженських кар`єрах та долали комбінований туристсько-краєзнавчий маршрут. А завершувались випробування естафетою з велосипедного та водного туризму у таборі “Сонячний”. Крім того, команди змагались в конкурсах “В’язання вузлів”, “Туристської пісні” та “Туристської саморобки”.

За результатами всіх випробувань високу спортивно-туристську майстерність показали команди Старовижівського району у старшій групі та Камінь-Каширського району у молодшій групі, які посіли І місця. Срібні нагороди дістались школярам Луцького району, а замкнули трійку лідерів юні туристи міста Ковеля.

За сумою місць, що посіли команди старшої та молодшої вікових груп, І загальне місце серед делегацій на 63-му обласному туристсько-краєзнавчому зльоті здобула команда Луцького району, ІІ місце – у школярів Старовижівського району і ІІІ місце – у представників міста Ковеля.

Паралельно відбувались і змагання серед команд учнів сільських закладів освіти.

Найбільше призових місць в різних видах набрали представники Камінь-Каширського та Луцького району, які в загальному підсумку зайняли відповідно І та ІІ місця. А ІІІ місце дісталось команді Старовижівського району. Хороші результати в окремих видах показали школярі Маневицього і Ківерцівського районів та Любомльської ОТГ.

Переможці та призери отримали грамоти управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, дипломи обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, кубки та медалі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*