Юні любомльські футболісти перемогли на «Кубку Зимного» (ФОТО)

03.12.2017 / Новини, Спорт

У суботу, 2-го грудня, юні футболісти команди «Рубіж», вихованці тренера Івана Гомзи, успішно виступили на дитячому турнірі з міні-футболу «Кубок Зимного» серед спортсменів 2006-2007 років народження, що відбувся у селі Зимне Володимир-Волинського району.

Характерною особливістю спортивного заходу було те, що в ньому брали беруть участь переважно команди об’єднаних територіальних громад: Зимнівської, Поромівської, Іваничівської, с. Березовичі (Володимир-Волинський район). Любомльську ОТГ представляли одразу дві команди — «Рубіж» і «ДЮСШ Любомль».

Особливо вдалим був виступ команди «Рубіж-1». За вихід до фіналу юні любомльчани боролися з командою Поромівської ОТГ. Гра завершилася внічию 1:1, а в серії пенальті влучнішими виявилися любомльські спортсмени — 2:1.

У вирішальному ж поєдинку їхнім суперником став «Західний Буг» з Іванич. Після фінального свистка було зафіксовано нічию (2:2), і знову все вирішувалося у післяматчевих пенальті. Любомльчани і тут не схибили — 6:5.

Також за підсумками турніру визначили кращих гравців у кожній команді, які отримали книги про Олімпійські ігри від Волинського обласного центру Спорт для всіх. Такими гравцями стали Артем Артемук із Зимного, Назар Пилипчук  (ДЮСШ Любомль), Денис Дарчик (c. Березовичі), Станіслав Ковальчук (c.Поромів), Дмитро Васага  («Західний Буг»), Станіслав Шачанін  «Рубіж».

Склад любомльської команди-переможця: Андрій Грибань, Дмитро Лончук, Максим Трофимук, Даниїл Федчук, Олександр Касперський, Дмитро Прокопчук, Станіслав Шачанін, Андрій Власюк, Михайло Пилипчук, Максим Петрук.

Трійку кращих команд турніру було нагороджено медалями грамотами, а переможці — ще й Кубком.

Щодо другої команди «ДЮСШ Любомль», то вона посіла п’яте місце. Після змагань діти побували на екскурсії у Зимненському монастирі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*