Юні любомльчани здобули призові місця зі спортивного туризму та орієнтування (ФОТО)

05.02.2018 / Новини, Спорт

3-4 лютого в селі Копачівка Рожищенського району відбулась Відкрита першість філій ЦТСЕ зі спортивного туризму та спортивного орієнтування.

У змаганнях брали участь представники Рожищенського, Луцького, Локачинського, Горохівського, Любомльського (Полапівська та Любомльська ЗОШ №2) районів та Вишнівської ОТГ.

Про це йдеться на сайті ЗОШ №2 міста Любомль.

ЗОШ №2 у молодшій віковій групі представляли три команди юних гуртківців, учнів 5-6 класів. В перший день туристи змагались на дистанції «Смуга перешкод» у зв’язках та «Спортивне орієнтування», а на другий день відбулись особисто-командні змагання на «Смузі перешкод».

Команда у складі Артема Дячука, Назара Іваніцького, Аліни Солом’янюк, учнів 5-В класу, Дарини Зуб, 6-Б, посіла ІІІ-тє місце в спортивному орієнтуванні, ІІ місце у зв’язках «Смуга перешкод» та І місце в командних «Смуга перешкод».

Найкращий особистий результат в орієнтуванні показали Аліна Солом’янюк – ІІ-ге місце та Катерина Оліферович – ІІІ-тє місце.

Команди у складі Віталіни Петрук, 5-Б клас, Ярослава Нечипорука, Віталія Пилипчука, 6-Б, Юрія Деревляного, 6-В, Анни Голуб, 6-В, Катерини Оліферович, 5-В, Івана Вавриша, 6-Б, Андрія Солом’янюка, які представляли ЗОШ №2 та районну гімназію, зайняли відповідно ІІІ та ІІ місця у «Смузі перешкод».

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*