Євро та долар продовжують стрімко рости

10.03.2020 / Новини

Національний банк України на 10 березня встановив курс долара на рівні 24,92 грн. А це на 18 копійок більше, аніж було перед вихідними.

Курс валют опублікували на офіційному сайті Національного банку України. 

А курс російського рубля станом на 10 березня становить 36 копійок. 

Натомість за один євро у вівторок, 10 березня, доведеться викласти 28 гривень 23 копійки. Таким чином курс гривні щодо головної валюти Євросоюзу суттєво змінився – євро зросло на 54 копійки, – передає 24 канал.

Зміна курсу долара у 2020 році

  • Протягом минулого тижня курс гривні щодо долара зберігав тенденцію, яка тривала і впродовж останніх тижнів. Долар продовжував то підійматись, то опускатись.
  • Загалом американська валюта спершу подорожчала на 44 копійки, а потім опустилася на 29. Від початку 2020 року долар здорожчав на понад 1 гривню.

Зміна курсу євро у 2020 році

  • Якщо раніше курс євро змінювався паралельно з курсом долара, то протягом останніх тижнів ця тенденція змінилася – коли американська валюта дорожчає, то європейська дешевшає, і навпаки.
  • Так, на початку минулого тижня євро здешевшав на 37 копійок, але потім стабілізувався і протягом наступних 4 днів додав у вартості 9 копійок. Водночас від початку року євро здорожчав на понад 1 гривню 30 копійок.

курс долара, гривні, курс валют

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*