Яким має бути новий голова Шацької райдержадміністрації: вимоги

11.08.2016 / Новини

Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на зайняття вакантної посади голови Шацької районної державної адміністрації у Волинській області.

Закон про держслужбу передбачає призначення відповідних чиновників за рекомендацією Комісії з питань вищого корпусу державної служби.

Така комісія була утворена 13 липня розпорядженням Кабінету Міністрів, – повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо: Ігоря Корольчука звільнили з посади голови Шацької райдержадміністрації 26 травня.

Вимоги до осіб, які претендують на посади голів місцевих державних адміністрацій:

  1. Освіта вища, ступінь магістр.
    Загальний стаж роботи – не менше семи років; досвід роботи на посадах державної служби категорії “А” чи “Б” або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах у відповідній сфері – не менше трьох років.
  2. Вільне володіння державною мовою.
  3. Обов’язкове знання законодавства України та наявність професійних знань.
  4. Кандидат на посаду голови місцевої державної адміністрації повинен мати лідерські якості, вміти приймати ефективні рішення, здійснювати ефективну комунікацію та проводити публічні виступи; організовувати роботу і контроль персоналом, управляти публічними фінансами; бути принциповим, рішучим і вимогливим під час прийняття рішень, спрямовувати всі свої сили на служіння суспільству, захищати національні інтереси, вміти працювати в стресових ситуаціях.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*