Яким був початок навчального року у Шацькому лісовому коледжі (ФОТО)

03.09.2019 / Новини

У Шацькому лісовому коледжі імені Валентина Сулька на День знань уже за традицією першокурсники прийшли у вишиванках. Посвята у студенти виявилася найхвилюючішою подією урочистої лінійки.

Під гімн України перед головний навчальний корпус винесено державний прапор та знамено коледжу. «Вишиваний цвіт» першокурсників вивів досвідчений педагог Андрій Панасюк, – інформує пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Привітати студентів та викладачів коледжу з початком навчального року прибули перший заступник начальника управління – головний лісничий Волинського ОУЛМГ Руслан Войцеховський, директори державних лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ, чимало з яких і самі свого часу тут навчалися.

Хвилюючою ця мить, зокрема, була для випускника коледжу, а нині директора ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» Володимира Філюка, адже цьогоріч його лісівничу студентську естафету у коледжі підхопив син Володимир, котрий вступив на спеціальність «Лісове господарство».

Заступник директора з навчальної роботи Василь Маротчак урочисто зачитав наказ про зарахування першокурсників у студентську сім’ְю. Першокурсники Софія Рогоза та Назар Вільнер, а з ними і всі студенти-новобранці проказали присягу першокурсника.

– День знань – завжди хвилююча подія для студентів, їхніх батьків та викладачів, – звернувся до присутніх заслужений працівник освіти України, к. с. г. наук, директор Шацького лісового коледжу імені Валентина Сулька Ігор Жмурко. – Бажаю усім любити нашу Україну, сумлінним навчанням і працею будувати краще майбутнє.

Лісівничі професії сьогодні – серед найпрестижніших, найпотрібніших державі, про що засвідчує і присутність тут представників управління та директорів державних підприємств. Колектив коледжу висловлює щиру подяку начальнику Волинського ОУЛМГ Олександру Кватирку за постійну підтримку, дякує директорському корпусу. Ми у свою чергу докладемо максимуму зусиль, аби підготувати професіоналів лісівничої справи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*