Яких “євроблях” на Волині розмитнили найбільше: інфографіка

06.03.2019 / Новини

Більшість автомобілів, які розмитнили за пільговий період – дизельні авто, випущені в 2001-2005 роках. Найбільшою популярністю користувались марки Volkswagen, Opel, Renault.

Про це повідомляють в Сервісному центрі МВС Волинської області.

Пільговий період розмитнення завершився, разом з цим в сервісних центрах МВС продовжують реєструвати авто, що були розмитнені в цей час. І станом на 5 березня в сервісних центрах МВС Волинської області було оформлено майже 19 тисяч авто, ввезених з-за кордону і розмитнених починаючи з 25 листопада 2018 року.

“Після аналізу кількості та видів проведених реєстрацій авто, які було ввезено з-за кордону та розмитнено за пільговий період, ми отримали наступні результати. Найчастіше з даної категорії сервісні центри МВС Волині реєстрували транспортні засоби 2001-2005 років випуску з дизельним типом двигуна об’ємом до 2.0. При цьому зафіксовано найбільше звернень щодо марки Volkswagen – майже 5 тисяч”, – резюмував начальник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.

Зокрема, із загальної кількості (18 645) зареєстрованих авто, що було ввезено з-за кордону, у сервісних центрах МВС Волинської області за 25.11.2018-05.03.2019 було зареєстровано найбільше дизельних авто.

Більшість зареєстрованих за пільговий період авто – 2001-2010 років випуску.

Щодо марок авто, то у десятку найчастіше реєстрованих закордонних автомобілів за вищевказаний період увійшли:

Зауважимо, що у період святкових днів сервісні центри МВС працюватимуть зі змінами графіку, зокрема, п`ятниця-неділя, 8-10 березня, – вихідні, понеділок, 11 березня, – робочий.

Зареєструвати авто можна, як в постійнодіючих сервісних центрах МВС, так і в мобільному-пересувному центрі, який цього місяця обслуговуватиме громадян у 5-х містах і селищах:

Точні адреси та час функціонування на сайті Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*