Які подарунки не варто дарувати на 8-ме березня

03.03.2018 / Новини, Статті

Міжнародний жіночий день або 8 березня вже через тиждень, а це означає, що пора вже визначатися з подарунком для мами, сестри, коханої або подруги.

Радіо МАКСИМУМ зібрало для вас добірку подарунків, які не варто дарувати на 8 березня. Збережіть собі, щоб не зіпсувати свято.

Передовсім нагадаємо, що цей день має бути святом для представниці прекрасної половини людства. Що ж не варто дарувати, щоб не зіпсувати магічні відчуття?

Передусім зазначимо, що не вельми вдалими будуть ті подарунки, які будуть вказувати на “споконвічне місце жінки”. Якщо ви здогадалися, то мова піде про кухню. Тому перше табу на всілякий посуд і побутову техніку.

Посуд

Якщо ви не хочете отримати 8 березня пательнею по голові – не даруйте її. Те ж стосується всіляких чашок і тарілок, які успішно полетять слідом за важким кухонним начинням. Відтак, якщо ви не хочете постраждати на Міжнародний жіночий день – не даруйте посуд.

Побутова техніка

Подібна історія стосується й дрібної та не зовсім побутової техніки. Запам’ятайте раз і назавжди: все, що полегшує життя жінці, повинне бути на кухні, а це означає, що дарувати такі “гаджети” не варто.

Краще просто купіть дружині блендер, якщо вона часто скаржиться, що вручну все робити довго та важко, а не вдавайте з себе героя, який на “велике свято” купив жінці те, що їй просто необхідно. До слова, не забувайте, що те, що готує ваша кохана чи матуся – їсте також і ви!

Засоби для догляду за собою

Не менш провальним подарунком буде фен, епілятор або будь-яка інша бздура, яка може тонко (ви навіть не підозрюєте про це) натякати представниці прекрасної половини людства, що їй потрібно привести себе “до ладу”. Вкотре нагадуємо, що такого штаму предмети не слід розглядати як подарунки, адже у вас є всі шанси засмутити ту, для кого підібрали такий “оригінальний” подарунок.

Косметика

Тут така ж історія, як і з засобами для догляду за тілом. Косметичні засоби також тонко натякають на те, що вас щось не влаштовує. Хочете побачити кохану в новому амплуа – підберіть гарний комплект спідньої білизни. Такий подарунок сподобається і їй, і вам.

Фігурки та м’які іграшки

Якщо мова йде про колегу по роботі, то прошу дуже – даруйте хоч горня, хоч ангела або ще що вам у голову влізе. Але, якщо мова йде про рідних і коханих жінок, то такі банальні подарунки будуть просто збирати пилюку та формувати гору непотрібних речей, які вручаються на кожне ліпше свято. Будемо відверті, для того, щоб добити ту, кого ви хочете привітати – подаруйте ще пачку цукерок. Банальненько, але точно не потрібно “заморочуватися”.

Сертифікат на подарунок

Такий “презент” може свідчити про те, що ви просто не хотіли стомлювати себе та годинами шукати ідеальний подарунок для представниці прекрасної половини людства. Краще візьміть її з собою та потерпіть один день прогулюючись торговими центрами. Це, принаймні, покаже, що ви приділяєте максимум уваги.

А насправді, все, що ми описали зверху – це правила, які можуть мати винятки. Якщо ваша кохана обожнює готувати або займається цим на професійному рівні, то кухонне начиння їй припаде до душі. Якщо у вашої мами згорів фен, але вона постійно відкладала його покупку – купіть та подаруйте їй.

До слова, не забувайте про оформлення подарунка, адже часто упаковка справляє більше враження, аніж сам подарунок, та і її наявність вкотре доводить, що ви креативно підійшли до вибору презенту.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*