Які об’єкти Володимира-Волинського можуть стати туристичними візитівками міста

15.07.2020 / Новини

Туристи не їдуть до Володимира-Волинського, бо місто не має цікавих атракцій та креативних зон.

Про це розповів під час презентації громадської платформи «Новий Володимир» народний депутат України Ігор Гузь, – пише Нововолинський інформаційний портал.

«Скільки ж туристів приїжджає в Володимир в рік? Не туристів, які проїжджають туди і назад, а справжніх, які щось відвідують, залишають гроші в готелях, таксі, закладах харчування…   Чесно, не хочу нікого образити, але думаю, що таких туристів в рік – декілька сотень. Скільки ці люди лишили в бюджеті міста гривень чи євро? То дуже мала сума. Це говорить про те, що місто з величезною історією та туристичною перспективою, має в рік сто-двісті-триста туристів», – наголосив нардеп.

Ігор Гузь навів приклад Львова, який у 2006 році і зараз є кардинально іншим – кращим.

«Хіба Львів змінився за цей час? В будівлях, замках? Ні, змінився менеджмент, підходи – той самий Львів показали по-іншому. Сьогодні там мільйони туристів, які залишають мільйони гривень, доларів», – зауважив Ігор Гузь.

Парламентар запропонував облаштувати оглядову вежу, зробити її безпечною,  щоб туристи могли піднятися і побачити з центру міста весь Володимир. Крім того, на його думку, підземелля Собору можна зробити в феноменальному представленні, як і оборонні вали.

«Турист приїде тоді, коли будуть атракції, а вони не з’являться самі собою, треба вкладати ресурси та креативно мислити», – сказав Ігор Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*