Які дороги відремонтують у Любомлі у 2017-му?

30.03.2017 / Новини

Депутати Волинської обласної ради розглянули перелік доріг місцевого значення та комунальної власності, ремонт яких пропонують здійснити у 2017 році за кошти обласного та місцевих бюджетів.

Під час розгляду питання на комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, ПЕК, архітектури, будівництва та ЖКГ розгорілася дискусія щодо підходів визначення доріг, які мають ремонтуватися за кошти обласного бюджету. Депутати вкотре дорікнули ОДА в тому, що там досі не розробили проекту відповідної програми, – повідомляє прес-служба облради.

ОДА подала на розгляд комісії перелік доріг, на ремонт яких потрібно виділити понад 60 млн грн з обласного бюджету. Там запевняють, що попередньо працювали з РДА та районними радами, які формували пропозиції до загального переліку.

Зауважимо, що наразі в обласному бюджеті ресурс, який можна спрямувати на дороги сягає 10 млн 700 тис. грн. Це кошти з нерозподілених вільних залишків. Сума перевиконання обласного бюджету в першому кварталі цього року поки невідома. Відповідно, не називається цифра, яку з цього ресурсу спрямують у так званий дорожний фонд.

Відбулася зустріч голови ОДА з керівниками політичних фракцій в облраді, на якій було досягнуто компромісу про те, що понад 10 млн грн з вільних залишків спрямують і на ремонт доріг у Любомлі:

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*