Як виконують програму соціально-економічного розвитку Шацького району

08.03.2019 / Новини

Про те, як у районі у 2018 році виконувалась програма соціально-економічного розвитку та що в цій програмі планують наступного року, звітував на сесії Шацької районної ради перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух.

За словами посадовця, серед основних об’єктів, які потребують ремонту, є Шацький районний будинок кулььтури, вартість ремонту якого становить до 25 мільйонів гиивень. Але у ДФРР надають переваги фінансуванню будівництва шкіл та медичних закладів, – пише Район.Шацьк.

На цей рік на фонд подали будівництво Піщанської школи, також в цьому році мають збудувати Піщанську амбулаторію та перекрити дах у місцевому будинку культури.

У пріоритетах районної влади – дороги, розвиток сільськогосподарської та туристичної галузі, стан закладів соціальної сфери.

Допитувалися депутати, чи правда, що дорога, яка сполучатиме три райони (Шацький, Страровижівський та Ратнівський) буде асфальтованою. Віктор Плейтух підтвердив: так, її будуть асфальтувати (вартість робіт – понад 400 мільйонів гривень).

Чимало питань звучало і за автобусне сполучення (це питання вже не один рік є надактуальним для жителів певних сіл), на що заступник голови повідомив: цим питанням займаються постійно, але проблема в стані доріг та у залученні перевізників, яким би ці маршрути були рентабельними.

У підсумку депутати таки затвердили звіт адміністрації про виконання програми соціально-економічного розвитку району та аналогічну програму на 2019 рік.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*