Як виглядають 15 найкращих місць для подорожей (ФОТО)

17.07.2017 / Новини, Статті

Мандрівники назвали 15 найкращих міст світу.

Найкращим туристичним напрямком визнали мексиканське місто Сан-Мігель-де-Альєнде.

Про це йдеться в рейтингу найбільшого журналу про подорожі Travel+Leisure. Історичний центр Сан-Мігель-де-Альєнде входить до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, – інформує радіо “Максимум”.

Як виглядають найкращі міста для подорожей - фото 181430

Гостям міста рекомендують оглянути церкву святого Михайла Архангела 17 століття, будівлю колишньої текстильної фабрики і бар готелю Rosewood San Miguel de Allende, звідки відкривається один із найкращих краєвидів на місто.

Як виглядають найкращі міста для подорожей - фото 181431

Друге місце в рейтингу з 15 позицій дісталося місту Чарльстону в Південній Кароліні. Місто примітне фортом Самтер, з битви за який почалася Громадянська війна між Північчю і Півднем.

Як виглядають найкращі міста для подорожей - фото 181432

Замикає трійку населений пункт Чіангмай у Таїланді. Це найбільше місто на півночі азіатського королівства. Воно відоме як давній культурний центр країни, там розташовується більше 300 буддійських храмів.

Як виглядають найкращі міста для подорожей - фото 181433

Далі йдуть японське місто Кіото, Флоренція, мексиканське Оахака, в’єтнамське місто Хойан, Кейптаун у ПАР, індонезійське Убуд, Луангпхабанг у Лаосі, Санта-Фе, Рим, Сиемреап у Камбоджі, індійське місто Удайпур і Барселона.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*