Як відбувалось обговорення та ухвалення рішення про економічну блокаду ОРДЛО на сесії Любомльської райради (ВІДЕО)

16.03.2017 / Відео, Новини

15-го березня на позачерговій сесії депутати Любомльської райради одноголосно ухвалили звернення щодо підтримки економічної блокади ОРДЛО, а також звільнення затриманих активістів.

Обранці вимагають покарати винних у силовому розгоні блокувальників, звільнити з посади міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та заступника міністра – начальника головного управління Нацполіції в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна.

IMG_5629

Доповнили проект звернення пунктом щодо необхідності розширення економічних санкцій проти країни-агресора та безперешкодного доступу волонтерів до українських військових частин у зоні АТО.

IMG_5628

Між іншим, любомльські депутати одностайно підтримали блокаду банків з російським капіталом.

На обговорення питань порядку денного, окрім народних обранців району та області, прибули й атовці Любомльщини. Голова Любомльської РДА Микола Пархомук на запитання депутатки райради Ірини Устимук відповів, що він “за економічну блокаду”.

Депутат Волинської обласної ради та доброволець Сергій Духницький розкритикував Володимира Гунчика, який “не може висловити думку волинян” президентові, згадав про побиття Володимира Парасюка, зазначив, що саме Аваков та Аброськін насамперед винні в розгоні блокувальників й розповів, як саме щодо питання про ці події голосували всі депутати від Любомльщини на сесії облради.

Від імені ветеранів учасників бойових дій в зоні антитерористичної операції висловився Андрій Півнюк.

Закликали колег проголосувати за звернення деякі депутати райради. Серед них: Микола Троць, Ігор Торба, Ганна Сачук, Володимир Гвізда.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*