Як у Черемошній Волі жінок вітали (ФОТО)

08.03.2019 / Новини

Зазвичай, концерт у клубі — завжди подія у сільському житті, а якщо він ще присвячений Міжнародному жіночому дню, той поготів.

Відтак, ввечері 7 березня у клубі села Черемошна Воля, як мовиться, не було де яблуку впасти. Концерт, що проводився тут, поєднав у собі два заходи: творчий звіт учнів Яснівської школи, де навчається багато дітей з Черемошної Волі, та виступ учасників художньої самодіяльності.

Дзвінкоголосий спів, запальні танці, виразне і чуттєве декламування поезій, гумористичні сценки, патріотичний флеш-моб, виставка робіт місцевих умільців, — усе це стало невід’ємними атрибутами сільського свята, яке було присвячене прекрасній половині людства.

Щоб привітати громаду, насамперед жіноцтво, на дійство завітали Головненський селищний голова Микола Демедюк та помічник народного депутата Ігор Торба.

Окрім того, гості привезли комплект музичної апаратури для місцевого закладу культури: колонки, мікшерний пульт, мікрофони тощо. Придбали його за сприяння народного депутата Ігоря Гузя за кошти субвенції з державного бюджету. Варто також додати, що з цього ж джерела фінансування сільський ФАП торік забезпечили меблями та обладнанням.

По завершенні концерту у місцевому осередку культури відбулася також дискотека.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*