Як цьогоріч вирішувалися освітні питання у Шацькому районі?

26.08.2016 / Новини

В рамках виконання район­ної програми відділу освіти та молоді райдержадміністрації до загальноосвітніх шкіл району за кошти місцевого бюджету під­возиться 186 учнів (100%).

Про це пише газета “Шацький край”.

Цьогоріч було проведено ряд комплексних за­ходів по забезпеченню об­лаш­тування і належного функ­ціонування стадіонів, спортив­них і дитячих майданчиків – вся територія навколо нав­ча­льних закладів прибрана, зроб­лено ремонти спортивних спо­руд. Наразі три­вають роботи з підготовки нав­чальних закладів району до нового навчального року та до опалювального періоду.

В ок­ре­мих школах району організо­вано поглиблене вивчення пре­д­­­метів з математики, ук­раїн­сь­кої мови. З метою забез­печен­ня безоплатного харчу­вання ді­тей з сімей, які опини­лися в скла­дних життєвих обс­тавинах та дітей, батьки яких є учас­никами АТО, з бюджету району виділено кошти в сумі 33,6 тис. грн.

На виконання районної ці­льової соціальної програми оз­до­ровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки, для забез­печення послугами з оздоров­лення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки на умовах співфі­нан­­сування з обласним бюдже­том було виділено з районного бюд­жету 55 тис. грн. (загальна сума становить 110 тис. грн.) для придбання путівок. На ці кошти були придбані путівки в та­бори «Світязь» (село Пульмо) та «Чай­ка» (село Світязь).

На завершальному етапі зна­хо­диться добудова ІІ черги Шацької загальноосвітної  І-ІІІ. Проект ре­конструкції з розширенням ЗОШ І-ІІІ ст. у Шацьку розроблений у 2011 році. Вартість робіт по проекту складала 16 862 тис. грн.

Проведено заходи з енер­гоощадних технологій (220 тис. грн.), зокрема, заміна вікон та дверей.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*