Як цьогоріч у Нововолинську відзначатимуть Покрову, День захисника та День козацтва

08.10.2020 / Новини

14 жовтня  в Україні вже вшосте офіційно на державному рівні, у день Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва та 78-му річницю утворення Української Повстанської Армії  вшанують всіх, хто причетний до почесного і високого звання – Захисника України. 

Про це повідомляють на веб-сайті Нововолинської міськради.

Вперше у цьому році 10 жовтня  у Нововолинську відбудеться спортивне свято «Козацькі розваги». Воно стартуватиме об 11 годині на площі В’ячеслава Чорновола.

На проспекті Дружби напроти міської ради проходитимуть змагання «Козацька засіка», «Каменярі», «Колода», «Таєр фліп»(кантування автошини), «Чобіток», «Суданські ноші».

У переддень Дня захисника України, 13 жовтня,  у міській раді відбудеться зустріч міського голови із сім’ями загиблих військовослужбовців. Того  ж дня вшанують учасників АТО та інших захисників України.

Заходи, які проходитимуть у Нововолинську 14 жовтня:

  • Вранці у храмах міста пройдуть святкові богослужіння.
  • О 13 годині 30 хвилин священнослужителі на чолі з благочинним Нововолинського благочиння, настоятелем Свято-Духівського собору митрофорним протоієреєм Степаном Фульмесом відслужать панахиду біля меморіальної стели «Слава Україні! Героям-слава!».
  • О 14 годині – біля  Символічної могили борцям за волю України. До пам’ятних знаків покладуть квіти.

На вулицях міста у день свята буде вивішена державна символіка. Заходи проходитимуть із дотриманням з дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*