Як тривають роботи з облаштування спортмайданчика у Благодатному

22.11.2019 / Відео, Новини

На території майбутнього спортивного майданчика у селищі Благодатне, що поблизу школи № 8, щодня працює техніка. Уже вирівняли нижній шар землі, роблять подушку зі щебеню, готується площа під штучне покриття.

Сьогодні будівництво цього об’єкту особисто контролює народний депутат Ігор Гузь та його помічники. Вони побували у селищі й спілкувалися з підрядником робіт, – інформує пресслужба нардепа.

«У Благодатному це – найбільший об’єкт нашої команди, який ми намагаємося подарувати жителям селища. Є підтримка селищної ради. Моя робота, мої пріоритети в окрузі в розбудові спортивної, дитячої, молодіжної та рекреаційної інфраструктури – вона триває», – сказав депутат.

Селищний голова Благодатного Олександр Топорівський розповів: селищна рада виділила 32 тисячі гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації. Як тільки розблокували кошти на казначейському рахунку, а це перші 800 тисяч гривень, які залучив Ігор Гузь на об’єкт, розпочався рух. На рахунку ще є 350 тисяч гривень, які теж мають бути освоєні до кінця поточного року. Він щоденно буває на об’єкті й моніторить ситуацію.

Зі слів підрядника, погодні умови дозволять проводити всі необхідні заходи із облаштування поля зі штучним покриттям. У планах – до кінця року освоїти всі кошти і це цілком реально.

Як розповів помічник нардепа Андрій Бокоч, командя Ігоря Гузя активно контролюватиме усі процеси, адже 1 150 000 гривень – це найбільша інвестиція, що надійшла на розвиток Благодатного.

У проєкті будівництва спорткомплексу – ще й облаштування бігових доріжок, огорожі майданчиків.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*