Як святкують і що готують на Новий рік відомі волиняни

30.12.2019 / Новини

Кожен по-своєму зустрічає Новий рік. Хтось любить гучні компанії, комусь комфортніше у тісному родинному колі. Хтось, можливо, взагалі не бачить причин для свята. Для одних Новий рік – це обов’язкові олів’є, мандарини і шампанське. Для інших – вишукані рецепти із заморських інгредієнтів або ж проста вечеря з абичого. Проте так чи інакше той новий відлік часу настане для всіх. 

Отож, “Конкурент” вирішив розпитати у волинян, хто і як святкує чи ні Новий рік. А ще поцікавився, чим багатий їхній новорічний стіл.

Анатолій Цьось, ректор Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки:

“Новий рік ми святкуємо. Як правило, збираємося разом із друзями. На новорічний стіл дружина готує салати, голубці з грибною підливкою. Я допомагаю готувати фаршировану щуку і печену гуску або качку”.

Сергій Шараєвський, режисер:

“Святкую, звісно, але по-тихому: поїв – і ліг спати. Останнім часом традиційно роблю суші, а вся сім’я поїдає”.

Галина Конах, співачка:

“У новорічну ніч вже років зо шістнадцять я відповідаю за настрій, а не за страви. Цього року планую провести Новий рік у колі родини (не робила цього з 2003 року (!!!)”

Євген Чепіль, учасник гурту “Давня казка”:

“Вже багато років поспіль працюю. Цього ж року буду у ЛучеSк-пабі разом з шоу-меном та другом Михайлом Кузьмичем та гуртом ГуляNка. Усіх запрошую в гості”.

Вікторія Поліщук, режисерка, ведуча:

“Якось так уже склалося, що зазвичай зустрічаю Новий рік в компанії артистів та гостей ресторану. Адже часто доводиться працювати ведучою корпоративів та святкових заходів. Хоча кожного року обіцяю собі їсти вдома “Олів’є” і переглядати новорічні концерти.

Більш сімейним святом вважаю Різдво: є в ньому якась особлива магія. А от щодо новорічного столу, то вважаю, що він має бути вишуканим та дорогим. Щоб не ламався від кількості страв, а навпаки були ті продукти, які щодня собі не дозволиш. Адже не даремно кажуть, як рік зустрінеш так і проведеш. Треба мотивувати себе до кращого”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*