Як правильно одягатися, коли надворі мороз

30.11.2018 / Новини

Щоб уберегтися від можливого переохолодження, треба носити просторі й теплі взуття і одяг, одягати термобілизну, а також зняти металеві прикраси.

Про це повідомив головний лікар Київського міського центру здоров’я Отто Стойка, – пишуть Українські національні новини.

“Жителям міст, які переміщаються із транспорту додому, краще носити багатошаровий одяг – не одну теплу річ, а щоб була можливість розстібнутися в теплому приміщенні”, – зазначив медик.

Із його слів, для організму шкідливі різкі перепади, коли тепло одягнена людина із перегрітого приміщення виходить на мороз, тому треба щоб у робочому кабінеті або вдома температура не перевищувала 22 градусів, і щоб була можливість зняти теплу кофту або светр під час перебування в приміщенні.

Крім того, одяг, як і взуття, мають бути достатньо просторими і не затискати кровообіг. Взуття має дозволяти одягнути теплі шкарпетки або покласти зимову устілку. Також обов’язково носити теплі рукавиці. Також медик радить звернути увагу на термобілизну, яка може стати у пригоді під час морозів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*