Як на Любомльщині допомагають знайти роботу людям з інвалідністю

04.12.2017 / Новини

До Міжнародного дня людей з інвалідністю в Любомльському РЦЗ відбувся семінар у якому взяли участь 6 безробітних.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Надія Акіф’єва звернула увагу присутніх на те, що службою зайнятості приділяється особлива увага та впроваджуються нові підходи до вирішення проблем зайнятості та працевлаштування інвалідів, – інформує районний центр зайнятості.

Спеціалісти служби докладають максимум зусиль, щоб допомогти у працевлаштуванні особам з інвалідністю і не залишити їх наодинці з своїми проблемами. Разом з тим кожному, хто шукає роботу, необхідно пам’ятати, що шлях до можливості її знайти значною мірою залежить від їх наполегливості, волі, бажання та конкретних дій.

Запрошений на семінар голова Любомльсько-Шацької громадської організації УТОС Ігор Мороз розповів про та завдання та напрямки діяльності організації, що налічує 83 особи. По можливості, інваліди по зору забезпечуються санаторним лікуванням, продуктовими наборами, засобами догляду та пересування, солодкими подарунками до свят. При цьому добрим словом Ігор Григорович згадав меценатів , які інвалідам допомагають морально та матеріально.

Учасників семінару ознайомили з інформацією, що розміщена в центрі зайнятості для осіб з обмеженими можливостями. Вони підбирали собі роботу за допомогою банкомату вакансій, а також ознайомилися з вакансіями за межами району та області.

1 Коментар Як на Любомльщині допомагають знайти роботу людям з інвалідністю

  1. Вони підбирали собі роботу за допомогою банкомату вакансій, а також ознайомилися з вакансіями !!!!!!!!!!за межами району та області.!!!!!!! Тобто інваліди в своєму місті чи селі так і залишаться безробітними . А працівники центрів зайнятості поставили галочку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*