Як на Любомльщині відзначатимуть День захисника України та 77-річчя утворення УПА

12.10.2019 / Новини

13-14 жовтня на теренах Любомльщини відбудуться заходи з нагоди Дня захисника України та 77-ї річниці  утворення  Української Повстанської Армії. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Любомльської РДА.

На вказані вище дати, зокрема, заплановано проведення урочистостей за участю керівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатського корпусу, духовенства, політичних партій та громадських організацій, учасників бойових дій та антитерористичної  операції (ООС), учасників українського визвольного руху.

Під час заходів відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятних знаків борцям за свободу та незалежність України.

Окремо йдеться про забезпечення святкового оформлення населених пунктів району з використанням  державної символіки, організацію культурно-мистецьких та інформаційно-просвітницьких заходів —книжкових виставок, тематичних  полиць, експозицій, що висвітлюють  історію  утворення  Української Повстанської Армії, участь волинян у антитерористичній операції (ООС),проведення спортивних змагань  тощо.

Так, нагадаємо, зокрема, що у Любомлі відбудеться літературно-музична композиція до Дня захисника України. 14 жовтня о 13.00 годині біля пам’ятника Борцям за волю відбудеться літературно-музична композиція “Наша воля, наша слава не вмре, не загине”, приуроченя до Дня захисника України, – повідомили на сторінці Любомльської міськради у соцмережах.

У Вишнівській ОТГу закладах культури проходитимуть урочисті заходи  9 днів —  з 11 по 20 жовтня. За детальною інформацією просять звертатись в комунальний заклад “Центр культури, мистецтва,естетичного виховання та спорту” Вишнівської сільської ради за адресою: с.Вишнів, вул.Незалежності, 80а, тел.03377 3-23-42.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*