Як головненці День селища онлайн відзначали

08.06.2020 / Новини

Звісно ж, пандемія коронавірусу і повсюдні карантинні заходи, які  унеможливлюють проведення різного роду масових зібрань — не найкращий період для творчої роботи. Втім, це ще як з якого боку подивитися, адже водночас з’являються можливості для застосування нових засобів — зокрема,  сучасних технологій. Відтак, якщо ви креативна людина, яка фонтанує новими ідеями, якийсь там карантин не стане на заваді у втіленні цих ідей.

Свіжий приклад — досвід комунального закладу «Центр культури, дозвілля, спорту і туризму Головненської ОТГ», очолюваний Наталією Вашерук.

Нагадаємо, нещодавно у Головненській громаді нещодавно організували  та успішно провели онлайн-фотоконкурс до Дня вишиванки «Краща світлина у вишиванці».

Очевидно, успішний дебют надихнув на проведення ще одного онлайн-заходу — концерту до Дня селища Головне, який традиційно відзначається на перший день Трійці цьогоріч  випадав на неділю, 7 червня.

«Власне кажучи, ця ідея виникла у зв’язку з тим, що карантинні обмеження на проведення масових заходів все ще залишаються в силі,  — розповідає панія Наталія. — Водночас хотілося зробити подарунок жителям селища з нагоди свята».

Вихід знайшли: вирішили зібрати відеозаписи виступів місцевих аматорів сцени: чоловічого народного аматорського ансамблю «Соколи», зразкового танцювального колективу «Хуторянка», юних солісток Олі Богдан, Ангеліни Якимук, Анастасії Маїло, Ольги Оленю, Христина Дударчук і Катерини Тишики, Танцювальний колектив черлідерів Drive Stars. Більшість художніх номерів відзняли безпосередньо у переддень свята, також  використали архівні записи.

У підсумку вийшло доволі цікаве дійство — вервечка пісень, танців, віршів загальною тривалістю майже 35 хвилин. Словом, цілком достатньо для концерту.

Переглянути відео можна на Фейсбук-сторінці комунальний заклад “Центр КДСТ” Головненської ОТГ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*