Ягодинські митники і прикордонники причетні до бурштину, який затримали у Польщі, – СБУ

19.03.2016 / Новини

СБУ викрило “перевертнів у погонах” з Ягодину, які причетні до історії з 1,5 тоннами бурштину, затриманого у Польщі. Про це у мережі повідомила керівник прес-служби СБУ Олена Гітлянська.

З її слів, до злочинної групи входили волинські митники та прикордонники.

“Нещодавно ЗМІ повідомляли про затримання на польсько-українському кордоні майже 1,5 тонни нелегального «сонячного каменю». Сьогодні можу повідомити, що працівники Служби безпеки України викрили цю банду, яка переправляла в Європу та Азію не лише бурштин, а й алкоголь, цигарки тощо. Сільно з прокуратурою ми ліквідували масштабний тіньовий бізнес контрабандистів. Розробка та затримання цієї організованої злочинної групи, до якої входили волинські митники та прикордонники, тривала кілька місяців”, – йдеться у повідомленні посадовця.

Як повідомляв сайт Кордон, у Дорогуську польські митники зупинили спробу перевезти півтори тонни бурштину, вартість якого складає майже 24 мільйони злотих (6,2 мільйони доларів США).

1 Коментар Ягодинські митники і прикордонники причетні до бурштину, який затримали у Польщі, – СБУ

  1. “Хочеться вірити”, що це правда, а чому ж, коли приїжджав телеканал ” Інтер”, знімали те, що сказали митники. Те, що поляки затримали, ми знаємо, а от ,те, що хтось понесе покарання— не віримо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*