“Ягодин”: в упаковці з-під цукерок намагалися перевезти психотропи (ФОТО,ВІДЕО)

16.11.2017 / Новини

Цієї ночі у пункті пропуску “Ягодин” співробітники Держприкордонслужби, СБУ та ДФС завадили переміщенню до сусідньої Польщі препаратів психотропної дії.

Про це інформують у прес-центрі Державної прикордонної служби.

Інформацію про можливе переміщення наркотичних чи психотропних речовин через кордон прикордонники оперативних підрозділів Північного регіонального управління дізналися завчасно. В ході реалізації інформації прикордонниками Луцького загону спільно з представниками СБУ було перевірено рейсовий автобус «Мерседес», який прибув із Варшави.

В результаті огляду, в сумці громадянина України 1986 року народження – пасажира цього автобуса, було виявлено понад 300 грамів психотропних пігулок. Останній вдався до хитрощів, адже запакував таблетки, які заборонені до переміщення через кордон, в упаковки з-під цукерок «M&Ms» та «Skittles». Для цього чоловік висипав цукерки та наповнив упаковки таблетками. В одній із упаковок знаходилось 179 грамів таблеток, в іншій – 130 грамів загальною кількістю 250 штук.

За цим фактом до СВ УСБ України у Волинській області направлено повідомлення про виявлене кримінальне правопорушення. Розпочато кримінальне провадження за ст. 305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).

 

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*