Ігор Гузь розповів, хто винен, що Волинь не отримала коштів на облаштування митних переходів (відео)

24.12.2016 / Новини

Губернатор Волинської області Володимир Гунчик проґавив дуже важливу тему, зокрема залучення коштів від Республіки Польща на облаштування митних переходів.

Як пише видання “Конкурент”, про це в ефірі програми “Запитання в лоб” розповів народний депутат України Ігор Гузь.

Польща дає 100 мільйонів євро на прикордонні дороги. Частину дороги Устилуг – Володимир включили в проект (4,5 мільйони євро). Але, окрім доріг, був інший напрямок – це митні переходи і їх оснащення.

“Наш голова адміністрації рік там щось “шуршав-шуршав” і “нашуршав” так, що включили за ці кошти три митні переходи, і всі у Львівській області”, – зауважив народний депутат.

Зі слів Ігоря Гузя, так сталось через те, що Володимир Гунчик не захотів залучити до вирішення цього питання не тільки його як депутата цього округу, а й інших народних депутатів від Волині, які мають більш потужні важелі впливу на Уряд та Президента.

“Що це за справедливість, коли три львівських переходи і жодного волинського? Я би розмазав Насірова за таку позицію. Мало би бути, як мінімум, так: 2 – 1. Я про “Устилуг”, він у значно у гіршому стані, ніж “Ягодин”, – зазначив Ігор Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*