“Я проголосую за звільнення всіх чиновників, які були”, – Ігор Гузь (ВІДЕО)

07.06.2019 / Відео, Новини

Народний депутат Ігор Гузь заявив, що проголосує за звільнення всіх чиновників, які входили до Кабміну при попередньому президентові Петру Порошенку.

Про це  Ігор Гузь розповів 5-го червня у програмі “Інформаційний вечір” на “5 каналі”.

“Я проголосую за звільнення всіх тих чиновників, які були. Тому що це виключне право президента. Разом з тим я би хотів, аби президент вчинив наступним чином: цих звільняємо – разом з тим зразу попонуємо таку-то кандидатуру. Тому що станом на сьогодні війна і інші моменти”, – повідомив народний обранець.

До того ж, вважає нардеп, не можна з цим затягувати, особливо в напрямках Міноборони, Міністерства закордонних справ, СБУ. Більше того, він хотів би бачити нові кандидатури не тільки під час голосувань, вони мали би прийти вже для спілкування до Верховної Ради, в комітети.

“Якщо я представляю Комітет у закордонних справах, я хотів би щоб кандидат на посаду міністра закордонних справ проговорив  з нами бачення, візії, пропозиції що робити з консульствами, посольствами, ПАРЄ – ну ключові блоки питань. Так повинно бути, така повинна бути комунікація”,- зауважив парламентар.

Відео з офіційної сторінки народного депутата Ігоря Гузя.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*