“Я переймаюся власною репутацією, тому перебуваю осторонь якихось “темних” справ”, – Ігор Гузь

25.07.2016 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь розповів, за які кошти відкрив власні приймальні в Ковелі, Ратному, Старій Вижівці та рідному селі Смідині.

Про це народний обранець розповів в інтерв’ю Волинському агентству розслідувань.

Зокрема, Ігор Гузь наголосив на тому, що ніколи не займався бізнесом і наразі ним не займається. “Ним не займаються мої батьки, дружина, сестра. Фактично із 17 років, коли я пішов у громадсько-політичне життя, чи з 20, коли я став депутатом, я намагаюся, як політик, шукати ресурси в бізнесу, бо такі умови у нашій країні” – резюмував нардеп.

Крім того, нардеп Ігор гузь розвовів про цікавий випадок:”Перед минулими виборами зі мною сконтактував мій колега по обласній раді. Ми поспілкувалися і з без жодних моментів він мені допоміг серйозною сумою на виборчу кампанію. Пройшло півтора року, ця людина до мене не зверталася ні по одному питанню: допомогти, вирішити. Коли я запитував, яка мотивація давати ресурси, людина просто сказала: “Я тебе бачив на Майдані, ти не боявся, я бачиш, як ти ведеш свою діяльність, ти будеш непоганим депутатом”.

За його словами, бізнесмени розуміють, що гроші, які вони виділяють, не кладуться до кишені нардепа, йдуть безпосередньо на фінансування фонду “Прибужжя”.

“Чесно вам зізнаюся, що політичний лідер в сучасних умовах має одне із головних завдань – пошук ресурсів. Я не вважаю себе залежним. Бо це якраз є зло, коли дають ресурси і ти потрапляєш у залежність. Але в цей же час я розумію, що без ресурсів вести нормальну громадсько-політичну діяльність буде важко. Можна бути ідеалістом і розказувати там про збір коштів, але цього нема”, – каже Ігор Гузь.

“Тому частина моєї роботи, як політика – я постійно спілкуюся із людьми, шукаю ресурси. Але всі чудово розуміють, що я не сприйму якихось умов. До речі, я за півтора року не задіяний ні в яких скандалах: тендерних, бурштинових, лісових.Я за свою репутацію переживаю і ніколи не влажу ні в які “темні” справи- підсумував сказане народний обранець.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*