Я буду тією персоною, яка об’єднає усіх у міськраді задля розвитку громади, – Ігор Пальонка

05.11.2020 / Відео, Новини

На прикладі того, як вдалося у Зарічанській громаді об’єднати депутатський корпус задля її розвитку, так само обраний на місцевих виборах 25 жовтня голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка планує діяти у новоствореній міській раді. Він упевнений, що це об’єднання буде не навколо політичних гасел, а спільної програми розвитку.

Про це він розповів в ефірі телеканалу «Аверс» у проекті «На часі».

«До кінця тижня у нас тривають переговори з представниками усіх політичних сил, що увійшли в новий склад Володимир-Волинської міськради. Я їх переконую, що ми маємо об’єднатися не навколо політичних гасел, а навколо того, щоб працювати на розвиток громади. Я буду тією персоною, яка об’єднає їх усіх. З огляду на ті перемовини, що тривають, мені це вдається. Глобально немає торгів за посади. Якщо будуть хороші ідеї в наших конкурентів, ми їх теж братимемо до уваги, розглядатимемо, оскільки готові підтримувати і втілювати цікаві проекти в життя», – розповів Ігор Анатолійович.

Зі слів Пальонки, у нього як голови Зарічанської ОТГ є успішний приклад роботи з депутатським корпусом. І, на його думку, якщо й цього разу мешканці бачитимуть, що влада веде прозорий діалог, приймає конструктивні рішення, це відображатиметься і на настроях жителів Володимир-Волинської громади.

 «Треба спланувати чітку концепцію, що має відбуватися надалі. Бо вже кінець року, дуже багато завдань стоїть перед нами. Але для початку треба набрати повноважень, затвердити заступників і секретаря, призначити виконавчий комітет, а тоді прийняти бюджет, за яким громада житиме наступний рік. А ще маємо дотримуватися Закону «Про доступ до публічної інформації». Звернувся до експертів, щоб, наприклад, на п’ятницю нам організували навчання. Повинні також пам’ятати, що приєднали цілу громаду до міста і має відбутися переформатування, реорганізація шляхом ліквідації», – зауважив Пальонка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*