Вже цієї п’ятниці Ігор Гузь та Ігор Палиця перепливатимуть Велике Згоранське озеро

04.10.2016 / Новини

У п’ятницю, 7 жовтня, народний депутат Ігор Гузьта голова Волинської обласної ради Ігор Палиця закриватимуть купальний сезон, перепливши озеро у селі Згорани.

Про це народний обранець повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Значить так друзі, так як ми з Игорь Палица і обіцяли, в п’ятницю 7 жовтня о 15:00 збираємося на Великому Згоранському озері і його перепливаємо! Пропагуємо здоровий спосіб життя!

Температуру повітря обіцяють в районі +9, буде хмарно, але це нас не зупинить) І не таке бачили)

Значить технічні моменти:

– Пливемо не за спортивним результатом, тобто не на швидкість, а для власного задоволення і пропаганди плавання як такого!

– Стартуємо на східній частині озера, фінішуємо на центральному пляжі.

– Хто має бажання пливсти з нами повинен: а) реально розрахувати свої сили; б) обов’язково мати костюм для плавання (дайвінг/тріатлон); в) бути готовим пройти медичне обстеження.

ЗГОЛОШЕННЯ пишіть мені у приват! Уже зголосилося біля 10 учасників…

– Журналістам які мають бажання поїхати на цю подію, прошу звертатися до Galyna Denysiuk

– Рятувальники та медики будуть присутні. Багато хто питає за підігрів води, патрулювання гвинтокрилів та команду підводних «морських котиків»? Це все також планується, приїжджайте і побачите!

– Всіх інших просто радо запрошуємо скуштувати рибної юшки, з’їсти кулішу та вареників і випити… хорошого чаю. Все за рахунок організаторів)

Кожному хто зробить РЕПОСТ 1 000 000 до карми)

p.s. І ще, не треба зайвої істерії та політичних казок. Акція правильна, потрібна та цікава. Можете зробити краще? Знаєте як? Будь-ласка)»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*