Вишнівська ОТГ: явка електорату на виборчих дільницях впродовж дня (ПІДСУМКИ)

30.04.2017 / Новини

У селі Вишнів непогана явка виборців. Із 892 громадян проголосували 687 (хоча раніше повідомляли про 885) місцевих жителів.

У неділю, 30-го квітня, відбулися вибори на голову та депутатів до Вишнівської об’єднаної територіальної громади. Виборчі дільниці працювали з 8 до 20 години. Особливих порушень спостерігачі ніде не виявили.

Загальна явка виборців становить трохи більше 70%.

Наразі розпочали підрахунок голосів.

Снимок

Фото: виборча дільниця в селі Вишнів.

IMG_5667

“Виборча дільниця №070599 розпочала роботу вчасно, о 8 годині. Досі правопорушень не було зафіксовано. Ніхто зі скаргами не звертався також”, – запевнила Тетяна Іщенко, голова виборчої дільничної комісії в селі Вишнів.

IMG_5698

“Ми не повинні стояти на одному місці, життя рухається. Ще в 90-х роках ми їздили в Польщу й спостерігали за реформуванням там. Саме тоді вперше побачили, як виглядають об’єднанні громади й дивувалися, чого у нас так не роблять. Тому, дай Бог, щоб у нас децентралізація дала належний результат та ці вибори дозволили поставити на делеговані посади гідних людей, з необхідним досвідом”, – зауважила місцева жителька Любов Коцура.

IMG_5714

IMG_5707IMG_5715

Явка виборців у Вишневі становить 80 % за період впродовж дня. Чимало громадян, маючи на те відповідні поважні причини, виявили бажання голосувати на дому. Реалізацію такого права виборча комісія забезпечила їм належним чином.

IMG_5692IMG_5677IMG_5676IMG_5686IMG_5721 IMG_5726 IMG_5728

5 Коментарів Вишнівська ОТГ: явка електорату на виборчих дільницях впродовж дня (ПІДСУМКИ)

  1. явка 100% це як в Чечні)) такого в нас не буває, люди знову продались за гречку, жаль(((

  2. тут полюбому фальсифікації, люди невже вам невидно? старалися-старалися і явно перестарались з фальсифікацією результату!!!

  3. Яких 100%? З загальної кількості, а саме – 892 виборців, проголосувало згідно підписів в списках – 687. Коли ви вже научитесь викладати правдиву інформацію? Не сайт, а брехлива яма. А якщо потрібні Вам докази махінацій та явних фальсифікацій, як по двоє людей голосувало в кабінках і як без людей заповнялися і підписувалися пачки бюлетнів членами комісії то звертайтесь

  4. Шановний там дійсно помилка у % по с. Вишнів , не правильно сказали по кількості виданих бюлетенів, там має бути 687 , тобто 77 % виборців зробили свій вибір по самого Вишневі. Ніяких порушень і фальсифікації в цьому немає! Офіційні результати будуть коли протоколи всі здадуть! Прийміть поразку гідно!!! Хоч Ви взагалі відношення до цієї громади не маєте! Результат показав хто є хто!!!

  5. Я! Так, відношення ніякого не маю, але я знаю свої права та обов’язки, які не забороняють мені бути в статусі, в якому я приймав участь. В першу чергу, я не оприділявся в попередніх своїх висловах, щодо інтересів, які підтримую, відповідно, не можу зрозуміти, чию поразку, Ви стараєтесь до мене приписати? Одне зрозумів, що адмін ресурс, у вигляді членів комісії, працював в одному напрямку і зрозуміло, що якщо б не було помічено випадку заповнення бюлетенів без людей, явка, мабуть, відповідала б заявленим на цьому сайті цифрам. Шановна Катерина, ваші помилки починають проявлятися з самого малого. І в додаток, якщо згідно ваших слів, я не маю ніякого відношення до громади, тоді для чого було одному з кандидатів, так фієрично роз’їжджати по дільницям в компанії районних держслужбовців та Народного депутата України?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*