Вишнівську школу реорганізують в опорний навчальний заклад

26.02.2020 / Новини

Відбулась 55 чергова сесія Вишнівської сільської ради.

Одним із основних питань, які були винесені на сесію, було питання про реорганізаціїю Вишнівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» шляхом перетворення його в опорний навчальний  заклад. Більшість депутатів проголосувала за створення опорного закладу у Вишнівській громаді.

Також на порядку денному розглянули наступні питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 2019 рік.
  2. Про виділення матеріальної допомоги з сільського бюджету.
  3. Про взяття  на баланс  Вишнівської сільської ради будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини.
  4. Про затвердження Програми покращення функціонування Центру обслуговування платників Любомльської ДПІ Любомльського управління Головного управління ДПС у Волинській області на 2020-2021 роки.
  5. Про внесення змін до « Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям територіальної громади сіл, що входять до складу Вишнівської сільської ради».
  6.  Про внесення змін до рішення Вишнівської сільської ради від 21.12.2019 року №53/2019-8 «Про організацію харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованців дошкільних закладів Вишнівської сільської ради у 2020 р»
  7. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати в 2020 році, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів.
  8. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.12.2019 року №53/2019-10 “Про бюджет Вишнівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік”.
  9. Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів комунального майна Вишнівської сільської ради об’єднаної територіальної громади для передачі майна в оренду на аукціоні та без проведення аукціону.
  10. Земельні питання та інші.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*