Вишнівська ОТГ взяла участь у пілотному проєкті для дітей громад України

08.12.2019 / Новини

Вишнівська громада долучилася до  пілотного проєкту для маленьких мешканців об’єднаних громад України та їхніх батьків «Маленький тур для великих змін».

Проєкт ініційований Посольством Швеції в Україні, спільно з громадською організацією «МІНЗМІН», проєктом «Абетка реформ» та за підтримки Програми «U-LEAD» з Європою.

“Процес реформ в Україні досить складний та багатогранний, інколи навіть дорослим важко розібратися у тому, що відбувається в країні. А з дітьми майже не говорять на тему реформ та важливих змін. Метою проєкту є розповісти дітям та їхнім батькам простою мовою в ігровій формі про реформи, актуальні зміни та заохотити мешканців громад, навіть найменших, стати частиною таких змін”, – повідомляють на сайті Вишнівської ОТГ.

У рамках проєкту Вишнівська громада отримала розвиваючий набір у дитячий  куточок Центру надання адміністративних послуг Вишнівської сільської ради.

“Ігровий набір в доступній формі пояснює суть актуальних змін та реформ в Україні, показує, як працює реформа децентралізації, або навчає, як правильно сортувати сміття.

“Маленькі гості нашого Центру надання адміністративних послуг разом із його працівниками вже оцінили отримані розвиваючі набори й активно взяли участь у вивченні актуальних новин та змін у державі. Також, є можливість взяти такий набір на урок та пограти з учнями. Ми сподіваємось, що подібні ігри принесуть задоволення, розвинуть логічне мислення та відчинять двері у цей ще не зовсім зрозумілий для діток світ реформ”, – зазначають в повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*