Вишнів: обговорили заходи, що були проведені у школах

12.02.2019 / Новини

11 лютого на базі Вишнівського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” відбулося засідання керівників Міжшкільних інтегрованих методичних об’єднаннь вчителів.

На засідання були запрошені начальник гуманітарного відділу Стрільчук В.І. та головний спеціаліст гуманітарного відділу Марцинішин А.Б., котрі внесли пропозиції щодо активізації діяльності МІМО, а також ознайомили присутніх з заходами, які будуть проводитись найближчим часом, – йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

Завідувач КУ “Методичний центр” Романюк О.В. проаналізувала та підвела підсумки щодо роботи у 2018 році, зокрема озвучила перелік навчально-виховних заходів, котрі проводилися в закладах освіти, тематику відкритих уроків, семінарів та майстер-класів, основні досягнення педагогів та школярів.

Завідувачка ознайомила присутніх з структурою роботи методичного центру, а також внесла пропозицію щодо створення науково-методичної ради, творчих груп учителів, Школи передового педагогічного досвіду та Школи молодого педагога, які будуть функціонувати з метою покращення роботи методичної служби та сприятимуть активізації обміну досвідом серед вчителів.

Також на електронну адресу шкіл було відправлено список корисних сайтів для самоосвіти, саморозвитку та підвищення творчого потенціалу педагогів.

Педагогам було представлено приклади оформлення місячних та річних планів, звітів керівників Міжшкільних інтегрованих методичних об’єднань.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*