Випускний у Любомльській гімназії: як це було (ФОТО)

02.07.2019 / Новини

У Любомльській гімназії цьогоріч 24 випускники, троє з яких стали срібними медалістами.

Літня пора для більшості з нас асоціюється з теплими сонячними днями, коли душа сповнена радості, оптимізму, віри у краще. А ще літо — це пора… прощання. Так-так — прощання зі школою, де всі ми черпали розумне, добре, вічне, щоб потім піти самостійною стежиною і знайти своє місце у житті. Отож, кінець минулого тижня ознаменувався випускними вечорами у школах нашого краю.

Цьогорічний випуск у районній гімназії — це всього лиш один одинадцятий клас: 24 учні — 11 дівчат і 13 юнаків. Троє учнів — Ірина Пінчук, Богдан Паридубець, Яна Якимук — є срібними медалістами, похвальним листом за успіхи у вивченні математики відзначена Анна Мариньоха, з української мови — Людмила Старкевич.  Здібними спортсменами зарекомендували себе Юрій Капітанюк і Денис Дзобієв, активною учасницею художньої самодіяльності — Ірина Ленівенко.

«Словом, кожен з них — особистість, зі своїми переконаннями, думками, баченням, захопленнями», — підсумовує директор гімназії Олена Тишик, яка першою привітала випускників і вручила їм свідоцтва про здобуття середньої освіти.

Сповнені щирості напутні слова адресували своїм вихованцям класний керівник Любов Вигнанчук і перша вчителька Марина Альохіна, мама випускниці Тетяна Пінчук. Привітали їх також молодші братики й сестрички, друзі-десятикласники, які спекли торт з іменами кожного випускника.

Вітаннями, спогадами, зізнаннями була пронизана й концертна програма: пісенні і танцювальні номери у виконанні батьків та учнів, гумористичні відео, і, звісно ж — прощальний шкільний вальс, в якому граціозно закружляли вони — сьогодні ще діти, а завтра — дорослі…

На завершення, мабуть, доречним буде навести побажання, з якими до випускників звернулися учні десятого класу. Його на своїй сторінці у соцмережі опублікувала заступник директора гімназії Оксана Романюк:

«В одному зі своїх віршів Ліна Костенко написала: в житті одна помилка — не біда, біда, коли усе життя — помилка.

Ви робите перший крок у самостійне життя, де тепер майже все залежатиме від вас самих. Будуть радісні моменти, будуть сумні. І це нормально, бо таке життя. Будуть труднощі, бо справжню перемогу легко не отримаєш. Проте ми бажаємо, щоб серед тих труднощів ви не загубили себе. Не бійтесь помилятися, бо для помилок дана юність.

Проте найголовніше — вчіться на своїх невдачах. Зараз кожен з вас — чистий аркуш, на якому буде написана своя історія. Не поспішайте відразу дійти до кульмінації. Створіть шедевр. І навіть якщо інколи зникне натхнення, шукайте його, але ніколи не опускайте руки!».

1 Коментар Випускний у Любомльській гімназії: як це було (ФОТО)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*