Вихованці учнівського лісництва з Любомльщини — призери всеукраїнського конкурсу

07.01.2020 / Новини

Відбувся щорічний екологічний конкурс Всеукраїнський еколого-натуралістичний похід «Біощит-2019». Участь у ньому взяли й вихованців учнівського лісництва Любомльського Будинку школяра.

Конкурс проводиться з метою залучення учнівської молоді до роботи з дослідження та впровадження в практику біологічних методів захисту лісу, саду та сільськогосподарських культур від шкідників.

В конкурсі взяли участь вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти із 15 областей: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Полтавської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської, пише Район Любомль.

На розгляд журі подали 65 робіт за операціями: «Мурашка», «Джміль», «Махаон» та «Реміза». Загалом конкурсанти провели пізнавальну роботу з вивчення корисної ролі комах.

На підставі висновків журі конкурсу за кращі показники проведеної роботи в еколого-натуралістичному поході «Біощит» визнали переможцями та нагородили грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за зайняте ІІ місце вихованців учнівського лісництва Любомльського Будинку школяра за роботу по операції «Реміза».

Керівника учнівського лісництва Петра Антонюка нагородили подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за проведення природоохоронно-просвітницької діяльності.

Анна СКЛЯНЧУК,

учениця Любомльського ЗЗСО №2

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*