Вихованці Любомльського професійного ліцею спілкувалися з потенційними роботодавцями через Skype

12.11.2017 / Новини

Днями у Любомльському районному районному центрі зайнятості відбулася скайп- зустріч учнів Любомльського професійного ліцею, які здобувають професію бармен, офіціант з роботодавцем — «Ресторація «Берегиня», що у місті Ковель.

Про це йдеться на сторінці у Facebook Любомльського районного центру зайнятості.

Представник роботодавця, адміністратор «Берегині» Лариса Голік розповіла про заклад, який працює близько 10 років та користується неабиякою популярністю в ковельчан та гостей міста.  «Берегиня» з-поміж інших розважальних закладів виділяється національною неповторністю — вишиванки, традиційне національне кухонне начиння, що створює домашній затишок.

Колоритності додає розмальована піч посеред залу, в якій печуть хліб та пиріжки.

Звертаючись до присутніх в залі учнів, адміністраторка запросила їх на практику у ресторацію, де вони під керівництвом досвідчених майстрів своєї справи, отримають практичні навики професії, здобудуть досвід спілкування з клієнтом. Після практики та закінчення навчання, бармени та офіціанти, можуть бути працевлаштовані в «Берегині».

«Учні отримали вичерпну інформацію від роботодавця та залишилися задоволені скайп-співбесідою. Отримавши координати роботодавця, майбутні бармени та офіціанти висловили бажання відвідати заклад для більш детального знайомства. Безперечно, що частина з них проходитиме практику в «Берегині». Хтось,  можливо, й залишаться працювати», — йдеться у дописі».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*