Введення воєнного стану на території Л\ДНР – це не є загроза для нашої держави, – Ігор Гузь (відео)

11.02.2017 / Новини

Нардеп Ігор Гузь, Володимир Парасюк та міністр енергетики Ігор Насалик в студії ток-шоу “Право на владу” говорили про шахти, блокаду та військовий стан.

Про це пише видання “БУГ”.

Гузь: В Україні необхідно вводити воєнний стан

Нардеп Ігор Гузь впевнений, що українська влада має зайняти більш жорстку позицію щодо терористичних республік. Зокрема, оголосити воєнний стан та припинити будь-які торгові зносини з «ЛДНР».

Шахтарі на окупованих землях не знають, що їм платить Україна – Парасюк

Нардеп Володимир Парасюк, який особистою присутністю підтримує блокаду залізниці на Сході каже, що масштаби корупції на вугіллі на Сході України приголомшливі, причому з обох боків лінії розмежування.

Ми не торгуємо з окупантами, ми обмінюємось товарами – Насалик

Міністр енергетики України Ігор Насалик запевнив, що грошових розрахунків з окупованим Сходом Україна не веде. Тільки бартерний обмін.

Учасник блокади: хлопців обурило те, що Укрзалізниця обслуговує ОРДЛО за наші податки

Куратор батальйону «Кривбас», який бере участь у залізничній блокаді на Сході, запевнив, що це крок вимушений. Оскільки процес обміну полоненими не рухається, натомість рух товарів з окупованими землями не припиняється.

Більшість глядачів «Право на владу» вважають, що на Донбасі триває війна з окупантами

Під час політичного ток-шоу «Право на владу» у глядачів запитали, що відбувається на Донбасі. 55% вважають, що триває війна з окупантами, ще 34% – що відбувається ефективний контроль з Росії.
В АТО вірять лише 11% опитаних.

1 Коментар Введення воєнного стану на території Л\ДНР – це не є загроза для нашої держави, – Ігор Гузь (відео)

  1. Донбас це ширма для влади, увідмивані коштів. Війна давно ужеб закінчилась ,аби влада цього захотіла. Вона випробовує терпіння українців пока їм не увірветься терпець,пора уже нам над цим замислитись і відкрити очі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*