Все більше волинян користуються “зеленим” тарифом

12.09.2018 / Новини

На Волині зросла кількість сонячних електростанцій у приватних садибах.

За три літні місяці до обленерго звернулися майже 30 нових споживачів, які вирішили скористатися «зеленим» тарифом, розповів один з керівників «Волиньобленерго», – йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Серед них і Дмитро Кошарук із селища Люблинець Ковельського району. Чоловік звів сонячну електростанцію на своєму городі. Каже: взяв кредит, аби її побудувати, через 5 років планує на ній заробляти.

Люблинецька громада, аби стимулювати впровадження енергоощадних технологій на своїй території, запровадила «револьверний фонд», ним уже скористався власник сонячної електростанції. Як діє цей фонд, розповімо у наступних випусках новин.

На Волині зросла кількість сонячних електростанцій у приватних садибах.

ОНОВЛЕНО На Волині зросла кількість сонячних електростанцій у приватних садибах. За три літніх місяці до обленерго звернулися майже 30 нових споживачів, які вирішили скористатися «зеленим» тарифом, розповів один з керівників "Волиньобленерго". Серед них і Дмитро Кошарук із селища Люблинець Ковельського району. Чоловік звів сонячну електростанцію на своєму городі. Каже: взяв кредит, аби її побудувати, через 5 років планує на ній заробляти. Люблинецька громада, аби стимулювати впровадження енергоощадних технологій на своїй території, запровадила "револьверний фонд", ним уже скористався власник сонячної електростанції. Як діє цей фонд, розповімо у наступних випусках новин.

Posted by НСТУ – телеканал "Нова Волинь" on Wednesday, 12 September 2018

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*