Восьмеро мешканців Шацького району поповнять лави Збройних Сил цієї осені

04.10.2016 / Новини

3 жовтня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука відбулась оперативна нарада.

На “оперативці” розглядалось одне з основних питань про стан виконання заходів, що пов’язані з призовом на військову службу за контрактом та про підготовку до призову на військову службу до Збройних Сил України на території району.

З цього питання виступив військовий комісар Шацького комісаріату Василь Матвійчук. За його словами планове завдання на військову службу за контрактомна 3 квартал 2016 року становить 14 осіб.

Станом на 30 вересня було призвано та зараховано до лав Збройних Сил України 8 осіб, що становить 57 % від загальної кількості планового завдання.

Також на нараді Володимир Федчишин, начальник Шацької дорожньої дільниці Любомльського “Автодору” поінформував про стан підготовки доріг для експлуатації в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Бебко поінформував про попередні підсумки виконання на території району державного бюджету за дев’ять місяців 2016 року та завдання з його наповнення у жовтні цього року.

Підбив підсумки роботи за минулий тиждень Сергій Сидорук, який враховуючи інформацію виступаючих дав відповідні доручення окремим керівникам установ та організацій району.

Джерело: сайт Шацької райдержадміністрації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*