Волинянин віз до Білорусі майже 100 кг сала (ФОТО, ВІДЕО)

02.09.2018 / Новини

Через митний пункт пропуску “Мокрани”, що у Білорусі, волинянин намагався провезти 98 кілограмів свинячого сала.

Про це повідомили у прес-службі Брестської митниці, – передає ІА ВолиньPost.

Зазначають, що випадок трапився у серпні. Безробітний житель Волинської області перетинав білорусько-український кордон на автомобілі “Ford Mondeo”.

При в’їзді в Білорусь 31-річний громадянин України вказав у митній декларації тимчасове ввезення на територію ЄАЕС автомобіля. Про переміщення будь-яких інших товарів, що підлягають декларуванню, відомості відсутні.

Після реєстрації поданої декларації транспортний засіб направили в бокс для огляду. В результаті проведення митного контролю в автомобілі виявили схованки зі свіжим свинячим салом.

Громадянин намагався ввезти 98 кг сала, приховавши його за декоративною обшивкою всіх дверей транспортного засобу і багажного відділення.

На дану продукцію у водія були відсутні супровідні документи, в тому числі і ветеринарний сертифікат, наявність якого свідчить про безпеку товару для його подальшої реалізації та споживання.

Відносно громадянина розпочали адміністративний процес по ч. 2 ст. 14.1 КоАП Республіки Білорусь. Автомобіль 2002 року випуску вартістю понад 8 тис. Білоруських рублів вилучили до рішення суду.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*