Волиняни сплатили на потреби армії 38,4 мільйона гривень

30.03.2018 / Новини

З легальних доходів волинян до держбюджету у січні-лютому 2018 року сплачено 38,4 мільйона гривень військового збору.

Це на 36.2 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

“Показники сплати військового збору – це свого роду індикатор дотримання законодавчих вимог у сфері оплати праці, оскільки цей податковий платіж утримується з легальних доходів громадян. Ріст його надходжень свідчить про відповідальну позицію більшості волинських працедавців. Відтак, кожен офіційно працевлаштований громадянин щомісяця інвестує в обороноздатність держави посильну суму залежно від рівня заробітної плати”, – наголошує очільниця волинських фіскалів Світлана Савчук.

Керівниця ГУ ДФС Волині наголосила, що лише легальна оплата праці гарантує в майбутньому призначення пенсійних виплат. Тож у відомстві рекомендують кожному працівнику, незалежно від віку, дбати про офіційне працевлаштування.

“Лише легальна робота дає право на отримання соціальних виплат у випадку втрати працездатності, призначення гідної пенсії в майбутньому. “Тіньові” зарплати з часом лише поглиблюють проблему, оскільки без оформлення передбачених документів при прийомі на роботу та відповідних відрахувань єдиного внеску неможливо претендувати на отримання соціальних та пенсійних виплат. Просимо працедавців та працівників поважати права один одного, дбати про сплату податків та наповнення соціальних фондів”, – підсумувала Світлана Савчук.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*