Волиняни потерпають від черг поблизу кордону (ВІДЕО)

04.06.2018 / Новини

Біля пункту пропуску “Устилуг” вчора, 3-го червня, зібралась чимала черга, яка вишикувалась на одній з центральних вулиць міста.

Про це розповіли мешканці прикордонного містечка, – пише Район.Володимир-Волинський.

Люди скаржаться на велику кількість автівок, рух яких ніхто не контролює та на пасажирів-хамів, які іноді після себе лишають цілі гори сміття.

“Знову ті черги на вулицях міста. Через ті автівки іноді під’їхати до будинку неможливо. А який сморід стоїть від тих машин, а який шум, гам… І це цілодобово! За які “заслуги” устилужани повинні терпіти ці незручності?”, – обурюється жителька Устилуга Ірина Анатоліївна.

Містяни неодноразово піднімали питання перед міською владою про винесення автомобільної черги за межі міста. В минулому році автомобільну чергу почала контролювати володимир-волинська поліція, проте більшість автівок і далі оминають сервісну зону та шикуються поближче до КПП, а відтак поближче до осель жителів Устилуга.

Нагадаємо, максимальна пропускна спроможність митного посту – 730 машин, які рухаються в одному напрямку за 12 годин, проте прикордонники й самі кажуть, що він розрахований приблизно на 400 автівок.

Кажуть, що черг можна позбутися тільки в тому випадку, якщо розбудувати пункт пропуску та зробити більше смуг для руху.

Проте, нещодавно міністр фінансів Олександр Данилюк підтвердив інформацію про припинення фінансування Євросоюзом модернізації КПП “Устилуг” на кордоні з Україною.

Мешканці міста навіть відзняли ведео і розмістили його в мережі YouTube.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*