Волинянка змагається за серце грузинського холостяка на каналі СТБ

08.03.2016 / Новини

Студентка Іванка Клевчук, родом із села Новосілки Горохівського району, стала учасницею чергового сезону популярного телевізійного шоу «Холостяк» на СТБ. За правилами програми, відібрані спершу на кастингу, а затим самим холостяком, дівчата будуть змагатися за серце завидного нареченого.

Про це повідомляє Таблоїд Волині.

Із першого ж випуску шоу стало помітно: Іванка потрапила в фаворитки. До речі, холостяком у шостому сезоні став 30-річний бізнесмен і продюсер з Грузії Іраклі Макацарія.

Чоловік відразу поділився своїми намірами: хоче одружитися з українкою.

«З Україною мене пов’язують теплі відносини. У мене є багато друзів, які одружилися на українках. Я часто приїжджаю до них в гості, закохався в цю країну. Величезне бажання – мати сім’ю з українською дівчиною», – розповів Іраклі.

Образ волинянки дуже вдало «вписався» у такі бажання холостяка. На тлі директорок фірм, скульпторів, моделей, ІТ-спеціалісток, колоритна українська дівчина із волинського села не могла не привернути його увагу.

До того ж, Іванка з’явилася на шоу теж в оригінальний спосіб – не на лімузині, як більшість дівчат, а на човні. І відразу ж презентувала чоловікові глечик свіжого коров’ячого молока, наголосивши: доїла сама.

«Справжня українка», – резюмував Іраклі, а затим – ще одне здивування. Дізнавшись, що холостяк – молодий джигіт, Іванка навіть обмінялась із ним кількома фразами грузинською. Як з’ясувалося, на Кавказі у дівчини живуть родичі.

Тож троянду першого враження, що є «квитком» на подальшу участь в шоу, Іванка отримала однією із перших.

«Ти дуже ніжна дівчина. Думаю, що тобі буде тяжко на цьому проекті, але я б хотів, щоб ти зібралась з силами і прийняла від мене троянду», – сказав холостяк ламаною українською.

«На українській защебетав до мене. Ну, все, думаю, хлопець, ти – попав!» – весело коментувала Іванка.

У п’ятницю 4 березня на екрани вийшов перший випуск реаліті-шоу, попереду – ще 11. Наразі Іванка має 16 конкуренток. «Таблоїд Волині» бажає землячці успіхів, за якими буде ретельно стежити. Ну, хочеться ж джигіта-холостяка в Новосілках побачити!

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*