Волинянка завоювала золото на “Іграх Нескорених” (ФОТО)

12.05.2018 / Новини

Волинянка Майя Москвич, яка воювала добровольцем в АТО, здобула золоту медаль на національних змаганнях “Ігри нескорених”, які стартували сьогодні, 12-го травня у Києві.

Про це у Facebook повідомила волонтерка Наталія Попова.

Золото волинянка здобула у такій дисципліні, як стрільба з лука.

Довідково:

Майя МОСКВИЧ – доброволець, член громадської організації «Національний альянс». Народилася 29 грудня 1989-го в селі Нічогівка Маневицького району на Волині. Закінчила Волинський державний коледж технологій та бізнесу й Луцький національний технічний університет. Працювала бухгалтером в обласному центрі національно-патріотичного виховання. Стала його директором. Вступила в “Національний альянс”. 2013-го року очолила організацію, до якої входили кілька сотень людей.

У грудні була серед організаторів акції, коли з приміщення облради винесли портрети Віктора Януковича. Один перевернули й повісили на ялинку. За “хуліганські дії” посадили під домашній арешт. Майю Москвич називали волинською Жанною д’Арк. 2014-го року пішла добровольцем в АТО у складі батальйону Національної гвардії імені генерала Сергія Кульчицького. Згодом служила в розвідувальному батальйоні “Гарпун”.

2015-го підрозділ розформували. Його бійці ввійшли до полку поліції особливого призначення “Миротворець”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*