Волинянка увійшла до рейтингу Топ-30 молодих лідерів України (ФОТО)

12.12.2018 / Новини

Волинянка Майя Москвич увійшла у топ-30 молодих лідерів України 2018 року за версією видання Kyiv Post.

Вручення нагороди відбулось ввечері 11 грудня, написала вона на своїй сторінці у Facebook.

“Потрапила в неймовірну 30-ку людей, котрі вже зробили щось для України… досить неочікувано. І реально це честь бути в одному списку з такими потужними людьми! Хоч я прийшла на захід надто пізно і надто втомленою щоб знайомитись (а я мала такий намір і сподіваюсь нагоди ще будуть) мені було приємно усвідомити, що моя участь і перемога в InvictusGames була важлива не лише для мене і для всіх хто мене підтримував, а принесла бонуси і для України (так, я це розумію лиш зараз))” – написала вона.

Також Майя подякувала всім, хто підтримував її під час підготовки та участі в “Іграх Нескорених”.

“Ще раз дякую всім, завдяки кому це стало можливим! Богу, родині-друзям, всім тренерам, організаторам Ігор Нескорених в Україні і команді ❤️ Поставлю в кімнаті на видному місці хай буде нагадуванням, що 2018-й був моїм новим початком і що на мене тепер люди дивляться ) а то часто про це забуваю)”, – написала Майя.

Відзнаку Top 30 Under 30 вручають молодим лідерам України, які мають значні досягнення у різних сферах життя і ще не досягли 30-річного віку, повідомляє “Радіо Свобода”.

Кожен із цьогорічних номінантів має унікальну історію успіху та результативного запровадження змін у своїй сфері діяльності, які значно вплинули на якість життя українців протягом кількох останніх років.

Основна мета нагороди Top 30 Under 30, за словами її засновників, показати значний потенціал молоді України та надихнути інших на звершення у майбутньому.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*