Волинянка через соцмережу торгувала цигарками

16.01.2017 / Новини

Волинські фіскали виявили та ліквідували канал постачання і реалізації підакцизних товарів сумнівного походження через Інтернет.

Встановили, що жителька Нововолинська з використанням інтернет-оголошень, розміщених у соціальній мережі “Вконтакті”, організувала незаконний збут підроблених тютюнових виробів, – повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Волинській області.

Оперативними співробітниками ДФС з незаконного обігу вилучено 1 000 пачок тютюнових виробів орієнтовною вартістю 25 тис гривень.

За фактом склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164-5 КУпАП “Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка”.

Відповідальність за вказані правопорушення передбачає накладення штрафу від п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією.

Попередньо встановлено, що вказані тютюнові вироби призначалися для подальшого незаконного переміщення до країн Євросоюзу, де реалізовувалися за значно вищими цінами.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*