Волинянам пояснили, коли насправді потрібно замінювати водійські посвідчення

12.01.2018 / Новини

Кількість відвідувачів, які бажають обміняти посвідчення водія, у нещодавно відкритому сервісному центрі МВС у Струмівці зросла у 5 разів.

З моменту відкриття центру з 12 грудня 2017 року до сьогодні, 12 січня 2018 року, було замінено 637 посвідчень водія.

За аналогічний період минулих років 2016-17 р. – 119. У зв’язку з цим спеціалісти розповіли, коли посвідчення водія насправді потрібно обмінювати, а коли це не нагально, – інформують у прес-службі сервісного центру.

Обмін посвідчення водія необхідний лише у зв’язку зі зміною особистих даних (прізвище, ім’я та по батькові) і проводиться на підставі документа, що підтверджує таку зміну. Обмін посвідчення водія проводиться без складення іспитів. Під час отримання нового посвідчення водія вилучається посвідчення водія, що підлягає обміну.

Не потрібно замінювати посвідчення водія лише задля отримання пластикового зразка на заміну паперовому ламінованому. Посвідчення водія, видані із терміном дії на 30, 50 років, та безстрокові є дійсними відповідно до вказаного у них терміну.

Отож, спеціалісти сервісні центри МВС проясть не створювати черги і поставитися з розумінням до клієнтів, які мають нагальну потребу в отриманні послуг.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*