Волинян запрошують на змагання з триатлону (ФОТО)

16.07.2018 / Новини, Спорт

Триває реєстрація для участі в змаганнях з триатлону “Polissia Challenge Cup”.

Вже виявили бажання – понад півсотні спортсменів. До слова, спортивна подія відбудеться на Волинському Поліссі у неділю, 26-го серпня.

Про це повідомляють організатори.

Реєстрація на “Polissia Challenge Cup” до 1-го серпня становить 300 гривень, а з 2 до 15 серпня – 500 гривень. Останній день реєстрації – 15 серпня.

Деталі щодо умов участі – у офіційному Положенні на сайті “Polissia Challenge Cup”.

Нагадаємо, учасники змагання з триатлону спершу пропливуть 1 кілометр озера Сомине, що на Турійщині, потім їхатимуть велосипедами 20 кілометрів, і після цього бігтимуть до фінішу 6 кілометрів. Усі 27 кілометрів подолають учасники, аби позмагатися за призовий фонд – 90 тисяч гривень. Зокрема, у 2017 році він становив 60 тисяч гривень, тож конкуренція і жага до перемоги буде ще більшою!

До слова, нещодавно організатори відвідали місце початку змагань, спланували розташування всіх транзитних зон, старту та фінішу. Також визначили, що розпочнеться захід о 10:00 год.

Загальне керівництво з підготовки і проведення змагання здійснює Смідинська об’єднана територіальна громада та громадська організація “Смідинська ініціатива”. Захід відбудеться під патронатом Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*