Волинський нардеп висловив власну позицію щодо закриття соцмереж “ВКонтакте” та “Одноклассники”

17.05.2017 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь висловив власну позицію щодо закриття за Указом Президента соцмереж “ВКонтакте” та “Одноклассники”.

Про він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами народного обранця, у Вконтакті та Однокласниках він має до 15 000 читачів. Вконтакті – це в основному молодь, а в Однокласниках – ті, кому за сорок.

“Очевидно, як політику, мені не хотілося б втрачати цю аудтриторію. Адже, вони насамперед, мої виборці, до яких завжди шукав ефективних шляхів у комунікації. Але… Але ці мережі адмініструються з РФ, і є під “ковпаком” у Кремля та ФСБ. Переконаний: сумнівів не може і бути!”, – пише Ігор Гузь.

Волинський народний депутат вважає, що всім  українцям потрібно зробити все можливе аби позбутися “умовної залежності” від російських соціальних мереж, особливо, це стосується українських дітей.

10 Коментарів Волинський нардеп висловив власну позицію щодо закриття соцмереж “ВКонтакте” та “Одноклассники”

  1. Підтримую таку позиція Гузя! НІЧОГО російського у нас не повинно бути! Так, це треба було зробити ще 3 роки тому, але краще пізно, ніж ніколи.

  2. Давно пора їх закривати.Політичний аспект не єдиний,давайте пригадаємо скільки проблем із групами смерті у цих мережах.

  3. Правильна позиція в нардепа!
    Виважено!
    Я однокласниками вже років 6 не користуюсь !

  4. Позиція правильна! Це давно треба було зробили, але “телився” наш Президент довго. Схаменувася аж коли його син в вк закинув фото в футболці “Раша” ..

  5. Повністю згідна з І. Гузем, я розумію що даний сайт розроблений РФ, але так як я ним користуюсь ще зі школи і вмене багато друзів, знайомих, рідних з якими я можу спілкуватись через програму ВКонтакте, і що мені робити? Хай краще президент сина свого повчить, той що футболки з надписом RUSSIA носить…Я проти блокування ВКонтакте.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*